Start efter sommerferien.

Vi startede med en hyggeaften hvor vi kikkede på den nye hjemmeside som er kommet op og køre, snakken gik på løst og fast samt hvad vi skal lave i efteråret.

18 aug havde vi fri leg med løst og fast som er hver anden uge, vi kom lang omkring i filmklubens historie og andre spændene emner.

25 aug så vi på hvordan man kan bevare gamle smalfilm og hvordan man overspiller sine gamle 8mm film. vi kikkede også på den nye fremviser vi havde fået, som er en 8mm med lyd, en spændene aften.

Nyhedsbrev september

Torsdag den 1 Sep  Fri Leg Løst og fast

Der var ikke noget fast program så vi talte om alt, en afslappende aften.

torsdag den 8 Sep.

En aften om hvordan man laver tekster.

Vi afprøvede forskellige tekster i programmerne, og Poul viste hvordan de ser ud sammen med film vi havde optaget, et spændene emne som vi kan gå hjem og afprøve i vores film som vi laver.

Torsdag den  15 sep.  Fri Leg  Løst og fast

Vi var kun 3 medlemmer men fik hoved rep den nye 8mm filmfremviser som klubben har fået fornyelig, så nu køre den som den var helt ny.

Torsdag den .  22. september.  Leg med lyd.

Vi fik vist mange forskellige trådløse mic. Og fik afprøvet hvor dan de virkede på egne kamera.  og man fik vist forskellen mellem kameraets mic. Og den trådløse mic. En aften der var velbesøgt. Og vi sluttede af med Æblekage til kaffen, som Flemming havde med.